Een betrouwbare tandtechnicus vindt u bij Hoeksma Dental Art
Voor elk gebit zet
Hoeksma Dental Art
een tandje bij

Gebits- en tandimplantaten door onze tandtechnici

Bij een implantaat is het van het grootste belang dat deze precies aansluit op het gebit én de wensen van uw patiënt. Bij Hoeksma Dental Art werken we met de CAD-CAM technologie. Zo bent u verzekerd van precisie en maatwerk verzekerd.
 

Voor een goede tandprothese komt u naar Hoeksma Dental Art

Maatwerk voor de mond

Het plaatsen van implantaten laat u aan ons over of kunt u zelf doen. Als uw voorkeur uitgaat naar het zelfplaatsen maken we voor u de verschillende typen diagnostische sjablonen en boormallen. Zo geven wij u een hulpmiddel om de beste positie van de implantaat te bepalen. De implantaten en hulpdelen die wij het meest verwerken in deze combinatiewerkstukken zijn o.a. van de merken Astra, Straumann, Nobel, 3i en Implant Direct.

Overkappingsprothese

Met behulp van de CAD-CAM vervaardigen we de mesostructuren voor de overkappingsprothese uit titaan. Voordat we het design van de mesostructuur van een steg bepalen, moeten we eerst weten hoe de ruimte en positie is van de tanden en kiezen. Zodra we deze informatie hebben, gaan we aan de slag met deze steg. De mesotructuur wordt dan gefreesd.

Tandvervangingen

Is er sprake van een solitaire tandvervanging op een tandimplantaat? Dan werken wij met individuele abutments, direct occlusuaal verschroefd of andere technieken die met behulp van de CAD-CAM gemaakt worden.


U levert de tandafdruk of mondscan van uw patiënt aan, wij importeren de gegevens in onze software en maken vervolgens het benodigde design. De keramiekspecialisten bakken als laatste het werkstuk op. Hierna kan het tandimplantaat worden geplaatst.