Voor een goede tandprothese komt u naar Hoeksma Dental Art
Voor elk gebit zet
Hoeksma Dental Art
een tandje bij

Tandtechnisch laboratorium in Culemborg

Het vervaardigen van werkstukken op tandtechnisch gebied zoals tandimplantaten, gebitschermers en CC-retainers is maatwerk. Tenslotte is elke mond anders. U wilt als tandarts natuurlijk uw patiënten de allerbeste mondzorg bieden en daarbij ook de allerbeste tandtechnieken. Hoeksma Dental Art waarborgt kwaliteit en helpt u zoeken naar de juiste oplossing voor uw patiënten.
 

Ervaren tandtechnici zitten bij Hoeksma Dental Art

Allround tandtechnisch laboratorium

Hoeksma Dental Art is een tandtechnisch laboratorium in Culemborg waarin alles op dit gebied in eigen huis wordt vervaardigd. Dat doen alleen de meest ervaren en gediplomeerde tandtechnici. We zijn gespecialiseerd in implantaat gedragen werkstukken, maar ook reguliere goud-, porselein- en prothesetechnieken zijn voor ons een geen probleem.


Daarnaast vervaardigen wij ook alle voorkomende orthodontische apparatuur. We volgen en geven bij- en nascholing. We zijn dus als geen ander op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends.


Kwaliteit van de bovenste plank

We gaan in ons laboratorium alleen voor de allerbeste kwaliteit. We hanteren een constante kwaliteitsnormering en werken alleen met merkgecertificeerde basismaterialen. Uw patiënten en uzelf zijn daardoor verzekerd van een unieke kwaliteitsborging. Het laboratorium is kleinschalig, waardoor we persoonlijk contact met u kunnen houden. We spelen snel in op de wensen en suggesties van u en uw patiënten. Onze eigen bezorgdienst haalt de afdrukken en werkstukken dagelijks bij uw praktijk op. 

Waar kunnen we u bij helpen?

Of het nu gaat om ‘simpel’ kroon- en brugwerk of gecompliceerde tandtechnische zaken zoals een complete prothese: wij vervaardigen het voor u. Wij helpen u met het plaatsen of zetten van:

Onze visie

We willen graag de beste keuze voor u en uw patiënten zijn. Daarom werken wij onophoudelijk aan het verbeteren van onze producten. Dit bereiken we door het hanteren van een strikt protocol, het toetsen van producten en het gebruik van gecertifieerde basismaterialen.


Beschouwt u ons als een verlengstuk van uw praktijk. Om dat te bewerkstelligen hechten wij veel waarde aan een goede service. Het woord service is bij ons veelomvattend: denkt u aan persoonlijk advies, de juiste kleurbepaling en onze eigen bezorgdienst die het werk haalt en bezorgt.


Wij staan altijd open voor uw op- en aanmerkingen. Heeft u als tandarts suggesties? We horen het graag. Samen komen we tot een nog beter resultaat.