De juiste implantaten op maat laat u maken door Hoeksma Dental Art
Voor elk gebit zet
Hoeksma Dental Art
een tandje bij

Op maat gemaakte gebitsprotheses en frames voor uw patiënten

Een gebit moet in harmonie zijn met het gezicht van uw patiënt. Hoeksma Dental Art is gespecialiseerd in het aanmeten en het maken van prothesen en frames. Uw patiënten lopen met een glimlach van oor tot oor de deur uit.
 

Ervaren prothesetechnici vindt u bij Hoeksma Dental Art

De beste gebitsprotheses voor uw patiënten

Uw patiënt wil een natuurlijk ogende gebitsprothese dat lijkt op zijn of haar oude gebit. Onze tandtechnici kunnen het oude gebit dan ook als geen ander reproduceren. Daarbij wordt rekening gehouden met de functionaliteit, articulatie, pasvorm en esthetiek van het gebit. We verwerken de opstelsystemen van onder andere Gerber, Gysi en LOC in deze protheses.


We zien dat patiënten de laatste jaren steeds vaker kiezen voor een stabielere onderprothese. Deze produceren we door gebruik te maken van implantaten in combinatie met steggen of drukknoppen. De implantaten en hulpdelen die daarbij het meest in de onderprotheses worden verwerkt zijn van de merken Astra, Straumann, 31, Nobel, Megagen en Dyna.


Hoeksma Dental Art hanteert tevens het Biofunctional Prothese System (BPS) en is daarin ook gecertificeerd.


In overleg kunt u altijd patiënten doorsturen voor reparaties en rebasingen. Zit u met andere vragen of problemen? Onze gediplomeerde Klinisch Prothese Technicus (KPT) staat u te allen tijden bij. Van advies op maat tot het in zijn geheel aanmeten van de prothese.

Professionele tandtechniek in Culemborg

Frames

Een goedpassende staalframe is geen gemakkelijk taak. Wij adviseren u over de juiste afdrukmaterialen en lepelkeuzes. Zo bent u verzekerd van een afdruk op maat. Hoe zien de tanden van uw patiënt eruit? Hebben de tanden bijvoorbeeld nog een goede kwaliteit? Hoe zit het met de kiezen en het steunweefsel? Al deze factoren zijn van doorslaggevend belang om een frameprothese bij de patiënt te maken.


De frames worden gemaakt volgens ons eigen ontwerp of een geleverd ontwerp. Wij gebruiken uitsluitend vitalium als materiaal. De levertijd hiervan is 8 werkdagen.

De juiste tandprothese voor uw cliënten  laat u maken bij Hoeksma Dental Art

Steggen

U kunt bij ons alle merken steggen laten maken. Bijvoorbeeld titanium steggen die direct verschroefd zitten in het implantaat of op abutment niveau. In samenspraak en overleg zijn de mogelijkheden van steggen bijna eindeloos. We zien echter dat de meest vervaardigde steg op twee implantaten wordt geplaatst. Daartussen zit dan een traditionele dikke dolder.


De steg loopt tot de gingiva. Daarbij houden we er natuurlijk rekening mee dat de implantaten goed gereinigd kunnen worden. Wilt u schroeven en matrixen? Op verzoek leveren wij deze mee.