Mondzorg en meer in Culemborg

Een stralend en gezond gebit: dat wil iedereen wel. Helaas kan door de jaren heen uw gebit minder gaan stralen of kunt u last krijgen van bepaalde klachten. Bij Hoeksma Dental Art helpen we patiënten om het leven weer toe te lachen, zonder zorgen en vooral zonder pijn. Wij zijn een modern centrum voor mondzorg met inpandig allround tandtechnisch laboratorium gevestigd in het Betuwse plaatsje Culemborg. In ons centrum bieden wij de meest uiteenlopende behandelingen aan. Zo verzorgen wij voor u een compleet klikgebit, trekken wij uw tanden onder narcose of maken wij weer een stralende lach voor u met behulp van kronen op implantaten. Tevens ondersteunen wij ook andere tandartspraktijken vanuit ons centrum.

Bekijk hier onze video

Modern en up-to-date

<p "="">Tandtechniek is voor een groot deel nog een ambacht en bepaalde onderdelen worden nog met de hand vervaardigd. 

In ons centrum wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur en de
nieuwste technieken. Zo hebben we bijv. een mondscanner zodat afdrukken maken
vaak niet meer nodig is en een 3D-printer om hier direct een tastbare vorm aan
te geven. 

<p "="">Door een combinatie van oude en nieuwe technieken is tandtechniek bijna een kunstvorm en hiervoor wilt u natuurlijk bij een deskundig expert terecht.

 

 

Uw deskundig gebitspecialist

Heeft u angst voor de tandarts of problemen met uw kunstgebit? Speelt u bijvoorbeeld hockey en wilt u graag een gebitsbeschermer? In ons mondzorgcentrum kunt u terecht voor al uw wensen. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in alle technieken en het creëren van hulpmiddelen die uw gebit ondersteunen. Graag staan wij voor u klaar als u kiespijn heeft, een kunstgebit wilt laten aanmeten of een kroon of brug nodig heeft al dan niet op implantaten.

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en goede service, we luisteren altijd naar uw wensen en is ons advies op uw persoonlijke situatie aangepast. Indien u naar ons bent doorverwezen houden wij daarbij altijd goed contact met uw eigen tandarts. Na een behandeltraject bij Hoeksma Dental Art loopt u - letterlijk en figuurlijk - met een stralende lach weer de deur uit.