Over Hoeksma Dental Art
De praktijk voor mondzorg voor Culemborg en omgeving

De praktijk

Onze praktijk is gevestigd aan de Beesdseweg 3-1 te Culemborg. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en nemen ruim de tijd voor overleg. Samen met u bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.

Wij behandelen uitsluitend volgens afspraak. Controles worden in principe elk half jaar uitgevoerd. Zo kunnen we u tijdig adviseren en is de kans op problemen aanzienlijk kleiner. Na de behandeling vragen we u om bij de balie een vervolg- en/of controle-afspraak in te plannen.

Een afspraak maken

In geval van spoed of pijn krijgt u bij ons in principe altijd voorrang en is een afspraak maken dus niet strikt noodzakelijk. Echter, hoe eerder u in zo’n situatie belt, hoe beter wij u van dienst kunnen zijn.

Het maken van een afspraak (controle of pijnklacht) kunt u alleen telefonisch doen en NIET via ons e-mailadres dus via: 0345 - 518 054.

De tandartsen behandelen op afspraak. Controles worden in principe elk half jaar uitgevoerd. Zo kunnen we u tijdig adviseren en is de kans op het krijgen van problemen aanzienlijk kleiner. Na de behandeling kunt u eventueel een vervolg- en/of controle-afspraak inplannen.

Afspraak verzetten of verplaatsen

Informeer ons alstublieft 24 uur van tevoren als u uw afspraak niet na kunt komen. Uiteraard kan het voorkomen dat u op het moment van een afspraak verhinderd bent. Laat ons dit alstublieft tijdig weten, zodat we andere patiënten kunnen behandelen in de vrijgekomen tijd.

Het team van Hoeksma Dental Art

Alfred Hoeksma

Alfred Hoeksma

Praktijkeigenaar / Klinisch prothese technicus
Alfred heeft ruim 30 jaar ervaring in het vak. Na de opleiding tandtechniek heeft hij de specialisatie prothetiek gevolgd. En hij heeft sinds 2010 een tandtechnisch bedrijf aan de Beesdseweg. Doordat de praktijk erg is gegroeid is in 2020 het pand uitgebreid en kwam de praktijk van tandarts GJ van Os erbij. Alfred heeft een modern centrum voor mondzorg en allround tandtechnisch laboratorium neergezet, waarbij we met korte lijnen goed met elkaar samen kunnen werken.
Werkzaam maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Peter de Ranitz

Peter de Ranitz

Tandarts/Implantoloog
Big-registratienummer 29022647702
Gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten en kronen en kleine chirurgische behandelingen. Ook behandelingen onder lachgas en narcose behoren tot de mogelijkheden.
Werkzaam maandag, dinsdag, woensdag.
Bas Bleijs

Bas Bleijs

Tandarts
Big 79920022002
Bas is sinds 2015 tandarts, afgestudeerd in Groningen. Woonachtig in Utrecht
Werkzaam ma di wo do en vrijdag ochtend
Agnes van Beek - van der Noord

Agnes van Beek - van der Noord

Praktijkmanager / Preventie-assistente
Agnes is geboren in Groningen en is in 2012 naar Gelderland verhuisd. Sinds 2012 is zij werkzaam bij tandarts GJ van Os zijn praktijk. Zij heeft haar tandartsassistente opleiding al meer dan 25 jaar geleden afgerond, in de tussentijd heeft ze meerdere cursussen behaald, waaronder haar opleiding voor Preventie-assistente. Zij is bekwaam om tandsteen te verwijderen, te sealen en röntgenfoto’s te nemen. Ingeschreven Register Preventie assistenten
Werkzaam op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.
Deborah Noya - Boekweit

Deborah Noya - Boekweit

Preventie-assistente
Deborah is sinds 2009 werkzaam in de praktijk van tandarts GJ van Os. Zij heeft haar tandartsassistente opleiding in 2010 met succes afgerond. In de tussentijd heeft ze meerdere cursussen gevolgd, waaronder ook de opleiding tot Preventie-assistente, dit diploma heeft ze met succes in 2012 behaald. Naast het assisteren aan de stoel, mag zij ook tandsteen verwijderen, sealen en röntgenfoto's maken. Ingeschreven Register Preventie assistenten.
Werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag.
Dieke Ippel - van Laar

Dieke Ippel - van Laar

Tandartsassistente
Dieke is sinds 2018 werkzaam als stoelassistente in de praktijk van tandarts Gert Jan van Os. Dieke heeft ervaring als tandartsassistente en heeft de cursus anesthesie en röntgenfoto's maken met succes gevolgd.
Werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag.
Esmee Gerritsen

Esmee Gerritsen

Tandarts- en preventie-assistente
Esmee heeft haar diploma tandartsassistente in 2021 behaald. Ook heeft ze haar opleiding tot Preventie-assistente in februari 2022 behaald. Ze is bekwaam om tandsteen te verwijderen en instructies te geven en voor het maken van röntgenfoto's heeft zij ook een cursus gevolgd. Ingeschreven Register Preventie assistenten.
Werkzaam op Maandag dinsdag en woensdag.
Stella Segers

Stella Segers

Tandarts- en preventie-assistente
Stella werkt sinds april 2023 bij ons in de praktijk. Ze heeft in het verleden ook bij tandarts GJ van Os gewerkt en is nu weer terug in ons team. Ze heeft haar opleiding preventie-assistente in 2004 gehaald.
Werkzaam op dinsdag woensdag en vrijdag.
Mascha Notenboom

Mascha Notenboom

Werkzaam woensdag donderdag vrijdag

Hoeksma Dental Art

Beesdseweg 3-1
4104 AW Culemborg

KvK:

11025979 / 76494829

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

  • Voorbeeldlabel Subtekst

In verband met lunchpauze zijn wij van 12:30 tot 13:00 niet bereikbaar.

Hoeksma Dental Art: van kunstgebit naar klikgebit.