Hoeksma Dental Art
zonder angst naar de tandarts

Narcosebehandeling bij tandartsangst in Culemborg

Staat het angstzweet u al op de rug bij de gedachte dat u plaatsneemt in de tandartsstoel? Een geruststelling: u bent zeker niet de enige. Voor deze groep patiënten biedt Hoeksma Dental Art in Culemborg tandartsbehandelingen onder narcose. Want iedereen verdient een mooi, stralend en gezond gebit.

Het behandeltraject met narcose

Voordat we een tandartsbehandeling onder narcose kunnen uitvoeren, bespreken en screenen we uw gezondheid. Dit doen we tijdens het intakegesprek. Als u in aanmerking komt voor een narcosebehandeling, plannen we de afspraak in.

Op de dag van de behandeling proberen we de angst zoveel mogelijk bij u weg te nemen door rustig met u te praten. Stap voor stap leggen we nogmaals uit wat we gaan doen. 


Wanneer u onder narcose bent en we de behandeling uitvoeren, wordt u nauwlettend in de gaten gehouden door de anesthesist met behulp van professionele apparatuur.

Na de behandeling brengen we u naar de uitslaapkamer. Hier kunt u rustig wakker worden en bijkomen van de behandeling in het bijzijn van de door u meegenomen begeleiding.


Intake inplannen?

Hoeksma Dental Art neemt de tijd voor u

Als u kiest voor een algehele narcose, komen een arts, anesthesist en assistent voor uw behandeling naar de praktijk. Allen zijn BIG-geregistreerd. Onze tandartsen zijn gewend om met patiënten te werken die angst hebben voor de tandarts. U hoeft zich dus nergens voor te schamen. We proberen u altijd zoveel mogelijk op uw gemak te stellen en de tijd voor u te nemen.

Meer informatie? Neem contact op.

Belangrijke informatie over de narcosebehandeling

  • Wanneer u bij Hoeksma Dental Art een narcosebehandeling ondergaat, mag u niet roken en eten van tevoren.
  • Bijwerkingen zoals slaperigheid en napijn zijn mogelijk.
  • Voor kinderen bieden we geen narcosebehandeling.
Heeft u nog vragen? Stel deze gerust.
Neem contact op