Voor elk gebit
zet Hoeksma Dental Art
een tandje bij

Hollandse tandtechniek uit Culemborg

Het maken van werkstukken op tandtechnisch gebied is een vakmanschap. Kronen, bruggen of kunstgebitten, al dan niet op implantaten en gebitsbeschermers zijn echt maatwerk, elke mond is tenslotte anders. Natuurlijk wil iedere tandarts zijn patiënten de allerbeste mondzorg bieden en daarbij ook de allerbeste tandtechniek. Bij Hoeksma Dental Art staan we voor Hollandse kwaliteit en zoeken we naar de juiste oplossing iedereen.

Contact opnemen met de specialist

Allround tandtechnisch laboratorium

 Hoeksma Dental Art heeft een eigen allround tandtechnisch laboratorium. Wij maken al jaren alle voorkomende werkstukken voor zowel tandartsen in de regio waar wij ook mee samenwerken als voor onze eigen patiënten. Alles op het gebied van tandtechniek wordt in eigen huis gemaakt. Dat kan alleen gedaan worden door de meest ervaren en gediplomeerde tandtechnici. Gelukkig hebben we de juiste expertise voor alle klussen. We zijn gespecialiseerd in implantaat gedragen werkstukken, maar natuurlijk ook de reguliere goud-, porselein- en prothesetechnieken zijn voor ons geen probleem.


Daarnaast volgen we en geven bij- en nascholing aan tandartsen. We zijn dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in het vakgebied.

Kwaliteit van de bovenste plank

Hoeksma Dental Art gaat alleen voor de allerbeste kwaliteit. We hanteren een constante kwaliteitsnormering en werken alleen met merk gecertificeerde basismaterialen. U bent daardoor verzekerd van een unieke kwaliteitsborging. Het laboratorium is kleinschalig, waardoor we korte lijnen hebben en persoonlijk contact kunnen houden. We spelen snel in op de wensen en suggesties van patiënten. Onze eigen bezorgdienst haalt de afdrukken en werkstukken dagelijks bij de praktijken in de regio op.

Neem contact met ons op

Voor de tandartsten

Of het nu gaat om ‘simpel’ kroon- en brugwerk of een gecompliceerde complete prothese: wij maken het! We werken als tandtechnisch lab. al jaren samen met tandartsen in de regio. Bent u tandarts? Hieronder volgt een overzicht van wat wij allemaal voor u kunnen vervaardigen. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 0345 - 518 054 voor meer info of om een afspraak te maken.

Kroon- en brugwerk

Hoeksma Dental Art is beschikbaar voor al het kroon- en brugwerk. Wij werken snel en professioneel en zorgen altijd dat u op de hoogte bent van het proces. Het is zelfs mogelijk om uw patiënt te ontvangen in Culemborg. Samen kunnen wij bijvoorbeeld een mondscan maken of de juiste tandkleur bepalen. Wij maken gebruik van een uitgebreide CAD-CAM technologie. Met behulp van de computer i.c.m. onze 3D-printer kunnen we tot in de millimeter precieze modellen, afdruklepels, boorsjablonen, splinten of onderstructuren produceren. Het is dus niet meer nodig om eindeloos bij te schaven aan een gipsmodel. Ons laboratorium heeft een eigen CAD-CAM afdeling. Op deze manier kunnen wij aan elke wens voldoen.

Implantaten

Bij een implantaat is het van het grootste belang dat deze precies aansluit op het gebit én de wensen van uw patiënt. Net als bij ons kroon- en brugwerk werkt Hoeksma Dental Art hier ook met CAD-CAM technologie. Zo bent u verzekerd van precisie en maatwerk. Het plaatsen van implantaten kunt u evt. zelf doen, maar mag u ook aan ons overlaten. Dit is geen probleem voor onze implantoloog. Samen met onze tandtechnici maken we zo het meest ideale werkstuk voor uw patiënt.

Protheses en frames

De tandtechnici van Hoeksma Dental Art kunnen indien gewenst het oude gebit als geen ander reproduceren. Bij de gebitsprotheses wordt rekening gehouden met de functionaliteit, articulatie, pasvorm en esthetiek van het gebit. We verwerken de opstelsystemen van onder andere Gerber, Gysi en LOC in deze protheses. Hoeksma Dental Art hanteert het Biofunctional Prothese System (BPS) en is daarin ook gecertificeerd. Wij adviseren u ook over de juiste afdrukmaterialen en lepelkeuzen. Onze frames worden gemaakt volgens ons eigen ontwerp of een geleverd ontwerp. Wij gebruiken uitsluitend Vitalium als materiaal.

Verwijzing implantologie

Implantaten zijn de beste en meest natuurlijke vervanging voor eigen tanden en kiezen. Vaak worden implantaten geplaatst wanneer de eigen tanden door bijvoorbeeld ouderdom of tandziekte niet meer gezond genoeg zijn, soms bij ongevallen of sportincidenten. Dit kan ook als individuele tandvervanging voor het geval er 1 tand of kies vervangen moet worden evt. immediaat loading. Sinds 2011 is Hoeksma Dental Art gespecialiseerd in het implanteren van zowel dentate als edentate kaken. Tevens zijn wij zeer bedreven in kleine chirurgische ingrepen en uitgebreide tandheelkundige behandelingen evt. onder algehele narcose. Dit doen we in samenwerking met Equalitas, team van anesthesisten, ‘lekker slapen bij de tandarts’.

Onze visie

We willen graag de beste keuze voor u en uw patiënten zijn. Daarom zijn wij onophoudelijk bezig met het verbeteren van onze producten. Dit bereiken we door het regelmatig investeren in nieuwe apparatuur, het hanteren van een strikt protocol, het toetsen van producten en het gebruik van gecertifieerde basismaterialen. Beschouwt u ons als een verlengstuk van uw praktijk? Om dat te bewerkstelligen hechten wij veel waarde aan een goede service. Het woord service is bij ons veelomvattend: denkt u aan persoonlijk advies, de juiste kleurbepaling en onze eigen bezorgdienst die het werk haalt en bezorgt. Wij staan altijd open voor uw op- en aanmerkingen. Heeft u als tandarts suggesties? We horen het graag. Samen komen we tot een nog beter resultaat.

Gaat u de samenwerking aan?